Underbara växthus och missat flyg…

Vi har varit i Danmark på utbildning hos Classical Orangeries och lärt oss en massa om de underbara engelska växthusen och orangerierna vi sedan i höstas säljer via vår hemsida. Kanske har någon redan sett vårt inspirationsgalleri för växthus och orangerier, men snart kommer en massa spännande produkter också att dyka upp i webbutiken.

Vi hann även med några studiebesök hemma hos nöjda kunder som berättade om hur de använder sina växthus, orangerier och vinterträdgårdar. Det var väldigt trevligt att få möjlighet att kika in i flera fina trädgårdar i den svaga januarisolen som mildrade den starka kylan som även slog till i Danmark i slutet av förra veckan.
Växthusen är helt underbara och jag grämer mig rejält att vi inte har plats för att bygga mer här hemma. Detaljer och utförande så att man får gåshud.
Fantastiska detaljer
Det var också roligt att se hur våra produkter kommer till användning. Här på bilden ser vi Jumbo drivhus med undervärme och led-ufolamporna bla. 
Här är en vinterträdgård vi besökte. Kunden var jättetrevlig och berättade hur nöjda de var. De hade redan börjat kunna sitta där ute under lite soligare dagar – underbart!
Flyget hem var bokat till 19.00 från CPH på fredagen och vi var där redan fyra timmar innan. Skönt att koppla av och gå igenom lite planer inför kommande vecka i lugn och ro. 
När vi gick igenom securityn kollade vi vilken gate vi skulle åka ifrån; A12. Bra, då vet vi. Därefter passade vi på att shoppa lite. Fyndade en tröja med hela 70% rabatt – ett klipp! Satt och läste, snackade, åt en bit. Sedan var det dags gå till gaten. Satt och väntade ett tag och gick på bland de sista. 
Då visade det sig att Torbjörns plats, 8A var upptagen så vi bad att tjejen som satt där skulle kolla sin biljett och den hade också 8A. (dubbelseating händer ibland vet jag sedan tiden då jag jobbade med incheckningssystem så det var inget konstigt) Flygvärdinnan sade vi kunde sätta oss lite längre bak istället för det var gott om plats så vi slog oss ner.
Strax innan de var klara för avfärd kom hon fram till oss och ville kika på biljetten för att se varför det blivit dubbelt. Hon går iväg med den och kommer snart tillbaka. Håller upp biljetten. Vi tittar på den och ser det står Köpenhamn-Stockholm på den och ser frågande ut. Ja, säger hon, men vi ska till Paris!!!!
Så var vi alltså någon minut eller två från att få komma till Paris, men lyckades därmed också missa planet hem… 
Under tiden vi suttit och tagit det lugnt hade de bytt gate och vi hade inte kollat igen. Det som kändes lite obehagligt är dock att vi utan problem kom ombord på helt fel flight. Biljetterna blev ‘blippade’, men det visade alltså ok!!!
Jag har missat flyg säkert 4-5 gånger tidigare i mitt liv, men inte på detta lite snörpliga sätt när jag ändå varit på plats hela 4 timmar innan… Det bar sig inte bättre än att vi fick bli kvar ytterligare en natt och kom hem först på lördag eftermiddag. Synd bara att vi aldrig kom till Paris…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*