Kär på Formex

Igår ‘avverkade’ vi Formexmässan. Den har blivit väldigt stor och det tar verkligen tid om man ska gå igenom den ordentligt så för att spara lite tid hade vi i förväg gjort upp en liten rutt med måste-besök, men visst passerar man en massa annat fint som måste spanas in.

Jag har väldigt svårt att inte kika in i montern där de säljer konstgjorda växter och bakelser! Jag är väl inte så jätteimponerad över de konstgjorda växternas naturtrogenhet, men bakelserna, oj vad de ser äkta ut. Det är stört omöjligt att skilja dem från riktiga.

Lite jobbigt var det för jag hade inte hunnit äta middag innan besöket (dålig planering!) så skålarna med godis på disken såg väldigt frestande ut. Men jag vågade inte norpa något för tänk om det var av gummi!

Träffade Lena Linderholm och hennes duktiga, målande dotter Emilia i C-hallen där de visade upp både vackra nya målningar och en del ny keramik. Där hade de riktigt godis, tack och lov!

Det blev inte mycket inhandlat, men det var heller inte planen utan målet var främst att spana in lite trender.
Lite nytt och fint till butik och webshop blev det dock, bl.a. detta

Inom kort kommer vi även att börja sälja den underbara Emilkärran. Ett riktigt hantverk med tradition för den som vill ha något riktigt fint och väldigt praktiskt att köra ved och diverse otympliga prylar med.
Vi hann också hälsa på hos Dennis på Zenit. Därifrån kommer de fina 1/4 växttrapporna i rost och svart smide. Från dem kommer vi nu också att erbjuda raka växttrappor med och utan möjlighet att fälla ihop.
Ett besök hos Kristina på Trådspira hade vi sparat till allra sist. Hon hade som vanligt en massa nya, vackra saker, men den här gången tycker jag nästan hon överträffat sig själv och jag blev kär!
Tyvärr blev bilden på mina nya kärlekar jättedålig, men den måste ändå visas:
En av hennes nya modeller är en höna! Hon hade ännu inte fått något namn så vi döpte henne till Henny. Henny finns i tre storlekar och sitter på hög, mellan eller låg pinne och snart sitter hon och väntar i webshoppen också.
En annan ny fin sak var de större tankerutorna som Kristina visade upp. Man sågar helt enkelt ut till en extra stor ruta i armeringsnätet och fäster den där – Skitsnyggt! Finns både med små budskap och vackra mönster.,
En annan helt ny produkt (som bara fanns med som prov) är de nya växtetikettspinnarna (såstickan). Provexemplaren var i grått, men när de kommer blir de svarta. De var jätteroliga. Kommer direkt att finnas att köpa hos oss så snart de är klara.
För kattälskaren fanns också ett antal fina produkter. Både i golv/fönster-modell, på pinne, för vägg och hängande. Härliga tycker jag.

Slutligen måste jag visa de ursöta fåglarna som också tillhör nyheterna. Allt detta kommer du att kunna köpa hos oss inom kort.

Annat kul idag är nya numret av Drömhem & Trädgård där jag är med och bidrar med lite tips och råd när det gäller skötsel av engelska och änglapelargoner.
Lite längre bak i tidningen finns också ett läsarerbjudande med ett väldigt prisvärt paket med vildpelargonfröer från Wexthuset. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*