I sista minuten

Man pratar om julstress och idag har jag verkligen upplevt den!

Vi har en helt ny produkt i vårt sortiment, Genie Kitchen Garden för inomhusodling av kryddor och örter. Genie för inomhusodling

Ursprungligen skulle den komma i lager vecka 46 så vi har fått väldigt många beställningar av den inför julen. Produkten är inte bara ny för oss utan den är helt nyutvecklad och självklart blev det fördröjningar i produktionen. Efter tre förseningar fick vi i tisdags besked om att vår leverans äntligen var på väg och väntades till vårt lager idag.

Vi hade förberett oss fullt ut för att så snabbt som möjligt få iväg dem med DHL eftersom det är allra sista dagen att skicka idag för att hinna fram till jul.
Eftersom DHL kommer redan före lunch insåg vi att någon av oss var tvungen att åka upp med alla paketen till Västberga.  Vi väntade och väntade och väntade, men ingen leverans kom och tiden för att hinna till Västberga började krympa.
Då äntligen, strax efter tre på eftermiddagen dök leveransen upp. Vi kastade oss över den och var klara att åka iväg halv fem härifrån Enhörna upp mot Västberga.
På radion pratade de om stopp i trafiken på E4 norrut, men inte anade vi hur illa det var. Det tog stopp direkt så fort vi kom ut på E4 och sedan gick det i 10 km/h. Aningen stressande. Hursomhelst. En och en halv timme i kö och visst hann vi – med en minut till godo!

Enkel granruska till dörren

Ikväll har jag suttit och tittat igenom lite gamla bilder i mitt arkiv och uppdaterat sidan med lite nya tips och inspiration:

Enkelt julpynt till dörren

Stamma upp växter

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*