EN sak har jag gjort

 

Vissa dagar vill det sig inte alls. Visserligen är dagen ung, men jag gör allt annat än planerat, tex skriver på bloggen. Det var inte med i planen för jag har mer än fullt upp med att uppdatera data inför lanseringen av nya hemsidan.
Det jag har fått gjort är något som jag egentligen skulle ha gjort för rätt länge sedan; bära in olivträdet. Den stackaren har stått i snö, kyla och kalla vindar, men nu står den lugn och trygg i det uppvärmda växthuset. Rakt innanför dörren, hmm, men ändå i säkert förvar.
Det blåser rejält ute och gässen går höga (heter det så?!) på Mälarens vatten nedanför.
Dammen har frusit sedan igår och även där rusar små vågor på de delar som ännu är öppna.
Hur det än är kunde jag inte låta bli att ‘blogga’ lite för att visa några bilder från gårdagens kranspyssel. Carine, min bi-kompis ringde och erbjöd sina tjänster och då släppte jag det jag egentligen tänkt för dagen och det blev kranstillverkning istället.
Det är verkligen mycket roligare att göra kransar än att jobba med administrativa sysslor – konstigt!
Kransen ovan är bara påbörjad och ska bli en till krans till trädgårdsälskaren. Funkar nästan året om.

Inomhus är det rätt behagligt. Det viner och mullrar från vindarna där ute, men vedspisen här i köket där jag har min arbetsplats sprider skön värme. Värme från en brasa känns så mycket mysigare än elementvärmen, men är man kall funkar vad som helst!

Måste bara visa en bild jag tog under helgens hundpromenad. Mitt på stigen där jag gick uppenbarade sig detta fina hjärta av sten.

 

När jag skulle bläddra fram bilden på datorn hittade jag också denna bild med ett hemligt meddelande från youghurten. Kärlekens, och kanske även julens symbol – hjärtat!

Comments

  1. says

    I can understand totally that you would prefr to be creative that do admin! And so interesting about finding the hearts – wonder if there will be a third?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*