Det är mycket nu… igen!

Det är ruskigt länge sedan det blev skrivet några rader här på bloggen, men här kommer ett litet livstecken.

Det är ju Alla Hjärtans Dag så först en bild på min samling hjärtan jag fotograferat här och där i naturen och hemma. Jo, äggen är fejk, men de andra är naturligt formade.
Jag har fortsatt samla sådana här hjärta så vid tillfälle visar jag de nya här också.

En massa hjärtanVisst borde jag hinna med att skriva några rader då och då, men jag tror de senaste månaderna tagit priset i mycket jobb. Förutom att vi håller på att finjustera det sista på nya hemsidan har vi ökat vårt sortiment med en bra bit över 800 produkter sedan oktober vilket också innebär ganska mycket jobb.
Just nu väntar vi hem lökar och knölar till prydnadsväxter och inom kort kommer också sättlök och sättpotatis och mycket, mycket annat nytt in på hemsidan.

Nyhet i webbutiken

En av våra nyheter i webbutiken

Då undrar man ju kanske om det verkligen ska vara nödvändigt med så mycket jobb och om det är värt det?
Jodå! Jag älskar mitt jobb och det känns fantastiskt nu när vi äntligen ska få en ny och fräsch hemsida också att visa upp våra produkter på.
Men visst känner jag mig lite sliten och önskar jag hann med lite sådder inför våren, men det får dröja lite till.
En minisemester en bit söderöver inom kort bidrar också till att hålla ångan uppe.

Lite mänskligt liv hinner jag dock med, som att se till hönsen till exempel. Igår var det äntligen dags för säsongens första ägg! Hönsen lägger ner när dagarna blir kortare och nu har det alltså blivit så pass ljust att de sätter igång igen. Det är väl ett härligt vårtecken om något!

Årets första ägg!

Äter hinner jag också med. Idag sitter vi och jobbar med indata och tester på nya hemsidan och slog till med tacos till lunch. Till guacamolen hade vi inhandlat en jätteavokado. Den är verkligen stor och vilken stor kärna det var. Den sparar jag för att plantera. Spännande att se om plantan blir annorlunda än de jag redan har dragit upp från normalstora avokado.

Jätteavokado

Jättekärna från avokado

Tog en paus och kikade ut. Det har det snöat och än så länge ligger snön kvar i träden och på möblerna på verandan.

Snö i trädgården

Comments

  1. says

    Vilken trevlig blogg. Här kommer jag titta in fler gånger för att hämta tips och inspiration. Funderar på att bygga en egen maskkompost att ha inomhus tex.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*